Stoppen met roken

Roken is een verslaving met twee gezichten. Enerzijds is er de lichamelijke verslaving en anderzijds de geestelijke afhankelijkheid. Met name de ontwenningsverschijnselen zijn berucht. Negen van de tien rokers willen er liever vandaag nog mee ophouden. De motivatie om te stoppen met roken is de belangrijkste factor. Acupunctuur kan u daarbij helpen. Acupunctuur doet u niet stopen met roken ( dat bepaalt u immers zelf ), maar is wel een krachtige ondersteuning (net zoals andere methodes een ondersteuning zijn).

Ik pak zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid aan. Daarbij combineer ik lichaamsacupunctuur met ooracupunctuur ( auriculotherapie ). De lichaamsacupunctuur gebruik ik om de nevenverschijnselen zoals nervositeit, stress, onrust en de continue drang om te eten te verminderen.

De ooracupunctuur, waarbij verblijfsnaaldjes worden gebruikt, helpt u om de behoefte aan nicotine te onderdrukken.

Wanneer u een afspraak maakt, is het sterk aan te raden om 24u vooraf niet te roken. Op die manier kan ik gemakkelijker een aantal punten op het oor terugvinden. Uiteindelijk zal de behoefte aan sigaretten ( zeg maar nicotine ) afnemen. Daarnaast zal ik u nog een aantal tips meegeven hoe u om kunt gaan met een leven zonder nicotine.

De longenergie en de wilskracht zullen versterken. De vitaliteit zal meestal snel terugkeren en u zult zich energieker voelen dan ooit. Uw directe omgeving zal u bewonderen voor uw wilskracht en zo zal volhouden gemakkelijker worden dan ooit.

Acupunctuur

Openingsuren

Enkel op afspraak
maandag t.e.m. vrijdag

Adres

 

Mentenhoekstraat 14
8870 Izegem

0478/27.66.03

Veelgestelde vragen

 

Een antwoord op enkele veelgestelde vragen: