Wie ben ik?

In 1980 studeerde ik af als verpleegkundige aan de KATHO te Roeselare.
Na jaren van werken binnen de klassieke geneeskunde, werd mijn interesse voor de Oosterse geneeswijzen meer en meer aangewakkerd.
Ik was dan ook vastbesloten mij te verdiepen in de Oosterse geneeswijzen en startte een opleiding in de Traditionele Chinese geneeswijzen te Antwerpen ( OTCG )
Ik studeerde af in juni 2004.

Met mijn eindwerk tot het bekomen van het diploma van acupuncturist aan het OTCG te Antwerpen heb ik mij verdiept in: “Inleiden van de bevalling en pijnbestrijding tijdens de bevalling“

Hierna groeide mijn interesse alleen maar en ik specialiseerde mij verder in de ooracupunctuur, electroacupunctuur, schedelacupunctuur en Chinese voedingsleer. Op 30 juni 2009 ben ik met onderscheiding afgestudeerd als fytotherapeut  ( Chinese kruidengeneeskunde )

Ik ben eveneens lid van de BAF, de Belgian Acupunctors Federation, een beroepsfederatie voor de acupuncturisten.

Verder volgde ik een aantal Masterclasses aan het OTCG te Antwerpen:

  • Tongdiagnose
  • San Bao (3 kostbaarheden: hemel–mens–aarde) door Giovanni Maciocia
  • Kindergeneeskunde in de TCG (Traditionele Chinese Geneeswijzen)
  • Extra-ordinaire meridianen
  • laseracupunctuur

In 2020 volgde ik de opleiding ” balansmethode “.  Dit is een reeks van acupunctuursystemen die als doel hebben het lichaam gezond te maken door de meridianen terug in balans te brengen.

In 2021 volgde ik de opleiding ” Master Tung “.  Hij was één van de grootste acupuncturisten die ooit heeft geleefd. Hij werd beroemd om zijn wonderbaarlijke en vlugge resultaten die hij verkreeg met behulp van slechts een paar naalden.

 

Acupunctuur

Openingsuren

Enkel op afspraak
maandag t.e.m. vrijdag

Adres

 

Mentenhoekstraat 14
8870 Izegem

0478/27.66.03

Veelgestelde vragen

 

Een antwoord op enkele veelgestelde vragen: